Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3063 θέματα σε 110 θέματα
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 40
Σελίδα 9 από 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Και αυτός και ο Μαστορακης. Τελος πάντων αφου η ΦΕΕ και ο ΟΠΑΠ είναι ένα και το αυτό από τα παιγμένα χαρτάκια είναι εύκολο να καταλάβει αν τραβήχτηκε ένα άλογο ή όχι. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς οι χθεσινοί που τα παίζουμε στον ιππόδρομο 30 χρόνια και τα έχουμε δει όλα, άλλοι είναι. Τέλος κάποιος να πει στον Παουρί ή σε οποιοδήποτε άλλον έχει την ίδια γνώμη πως σκοπός των ρέητ δεν είναι να βγάζουν τον νικητή ή το δίδυμο αλλά ο πρώτος με τον τελευταίο να έχουν όσο δυνατόν γίνεται την μικρότερη διαφορά απόστασης, διαφορετικά το σύστημα είναι μία αποτυχία.Αν ήταν τα ρέητ να βγάζουν νικητές δεν θα περιμέναμε τις Ελληνικές να τον εφαρμόσουν αλλά θα παίζαμε 3000 αγγλικές το χρόνο και θα είχαμε από 10 επαύλεις ο καθένας
pro- Posts : 176
για να δουμε κ σημερα τον Μουνεεμπ ...
κιλα ,εξω σταρτ ,κι'αλλοι γρηγοροι πιο μεσα,δυσμενης αποσταση
μα και συντεχνιακη 'αλληλεγγυη'
(αν εκτελεσω Δεν θα τον ακουμπησω)
μανουλα να σβηνω τον νικητη
παραταυτα τσιμπησα κατι ψιλα..επαιξα τσηφ οφ σταφ με ΜΙΡασολ
αλλα κ Τανταρακ
κιλα ,εξω σταρτ ,κι'αλλοι γρηγοροι πιο μεσα,δυσμενης αποσταση
μα και συντεχνιακη 'αλληλεγγυη'
(αν εκτελεσω Δεν θα τον ακουμπησω)
μανουλα να σβηνω τον νικητη
παραταυτα τσιμπησα κατι ψιλα..επαιξα τσηφ οφ σταφ με ΜΙΡασολ
αλλα κ Τανταρακ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kmykonos στις Κυρ Ιουλ 28, 2019 9:59 pm, 2 φορές συνολικά
kmykonos- Posts : 796
τι επaθε η worm words ...
κ ο ακατανομαστος στην ανωθεν λιστα
kmykonos έγραψε:τι επaθε η worm words ...
Εγώ είδα στην κούρσα του μουνεμπ,οτι έκαναν όλοι το κορόιδο να πάρει το κεφάλι με 9 Σταρτ!! Οτάν δεν πήρε το κεφάλι ο φαρμασιουτικαλ!
Κάτι τρέχει με δημητσανη- σταυρού(!!) κανένα φαβορί μέχρι τώρα αυτή η συνεργασια!
Καλησπέρα στους φίλους του φόρουμ!
Δεν είχα πάρει είδηση ότι ξαναάνοιξε, και μου το είπε ο Σερ Γκανιάν σε μία συνομιλία που είχα μαζί του για τον Πανούλη και τον Μουνέεμπ την προηγούμενη βδομάδα!
Το είχε δημοσιεύσει βέβαια, αλλά εγώ δεν το είχα πάρει είδηση!
Το συγκεκριμένο άλογο το έπαιξα χθες με βεβαιότητα ότι θα κερδίσει, γιατί μου άρεσε ο τρόπος που έκανε το φίνις του την περασμένη εβδομάδα, πράγμα που δεν μου το είχε ξαναδείξει, αλλά την πάτησα με τον Δε Φόσιλ...
Αν είχε κρατήσει την τρίτη θέση ο Τσηφ, που αυτός και αν είχε προειδοποιήσει στα 1600, θα τους έπαιρνα το σκαλπ παιδιά! Τώρα πήρα ένα μικρό μεροκάματο, ίσα ίσα για μα μου μείνει η ικανοποίηση ότι κάτι πρόβλεψα!
Και δεν βάζω και ένα συνθετάκι στον Τανταράκ, που είχα κλειστά σε 5 άλογα!
Που είσαι ρε Μύκονε να μας το πεις πριν την κούρσα!
Δεν το έβλεπα καθόλου!
Δεν είχα πάρει είδηση ότι ξαναάνοιξε, και μου το είπε ο Σερ Γκανιάν σε μία συνομιλία που είχα μαζί του για τον Πανούλη και τον Μουνέεμπ την προηγούμενη βδομάδα!
Το συγκεκριμένο άλογο το έπαιξα χθες με βεβαιότητα ότι θα κερδίσει, γιατί μου άρεσε ο τρόπος που έκανε το φίνις του την περασμένη εβδομάδα, πράγμα που δεν μου το είχε ξαναδείξει, αλλά την πάτησα με τον Δε Φόσιλ...
Αν είχε κρατήσει την τρίτη θέση ο Τσηφ, που αυτός και αν είχε προειδοποιήσει στα 1600, θα τους έπαιρνα το σκαλπ παιδιά! Τώρα πήρα ένα μικρό μεροκάματο, ίσα ίσα για μα μου μείνει η ικανοποίηση ότι κάτι πρόβλεψα!
Δεν το έβλεπα καθόλου!
Vamos- Posts : 40
Και συ ρε Ντάβαρη χτεσινός είσαι;
Τον Ροδόλφο πάνω σ΄αυτό το άλογο με αυτό το τεράστιο βήμα που έχει;
Ακυβέρνητο ήταν σε όλη την ευθεία!
Χοροπήδαγε πάνω του λες και ήταν μπαλαρίνα!
Βάλε έναν αναβάτη της προκοπής να πάρουμε τα λεφτά παρέα!!!
Vamos- Posts : 40
Vamos έγραψε:Καλησπέρα στους φίλους του φόρουμ!
Δεν το έβλεπα καθόλου!
καλως τονε κι'ας αργησες ..
πηγα για την 6 ολο το παιχνιδι με το 6 κ 69 τρικλμνο και καλυψη 65 κ τριο με 2 κ μετ τη διαγραφη κατι τρικαστ με το 8 τριτο ,χωρις ομως τον μουνεεμπ
χαμενος πια και αδιαβαστος στην 7η δεν ειχα το κουραγιο να παιξω ολοκληρωμενα εκανα τρικυλιομενο με βαση 47 κ τριο με βαση 27
σκυλιασα που το χασα κ ηταν κ κακοπαιγμενο γιατι το 7 'αναιρουσε' το 4 κατα καποιο τροπο
επρεπε να παρω βαση 27 ή εστω ΚΑΙ 27
παρασυρθηκα απο ενα σχολιο/σωτο .."καλα ! δεν ειδες πως εχασε απο τον ουρμπαν σοουλ"..για το 4 ..αν εκεινη την ωρα εβαζα το βιντεο με το replay θα πηγαινα με το 2 ...γιατι στο replay φαινεται οτι κοβει κ χανει καθαρα ενω το 2 στις 3 τριτιες του ανεβαινει κ παλευει
το 7 απο ρεπο (σημαινει μπαινω φρεσκος κ διεκδικω )
ειχε οδηγησει στα παραπανω μετρα κι εκοψε στο τελος ..οποτε ...αυτος ητανε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kmykonos στις Τρι Ιουλ 30, 2019 12:46 am, 1 φορά
Vamos έγραψε:Και συ ρε Ντάβαρη χτεσινός είσαι;
ξεσηκωσα το πρακτορειο με κατι αγριοφωναρες ...απο τη στροφη
'ΟΠΩς ΕΙΣΑΣΤΕ ...ΟΠΩς ΕΙΣΑΣΤΕ !"
δυστυχως ..δεν μ'ακουσανε
Που δημοσιεύονται τα raiting ρε παιδιά???
LAMOGIO- Posts : 29
LAMOGIO έγραψε:Που δημοσιεύονται τα raiting ρε παιδιά???
Στη Φεε αλλά δεν εξυπηρετούν όπως τα έχουν στο εξέλ γιατι δεν σου λένε με ποιες κούρσες τα απόκτησαν πρέπει να τις βρεις μόνος σου αλλιώς αν τα πάρεις στα τυφλά παίζει κουβάς γιατί μπορεί πχ το 76 να το έπιασε στα 1300 ένα άλογο και η κούρσα που θα τρέξει να είναι πχ 1800
οπότε αν έχει τα υψηλότερα βάρη σε λάθος μέτρα έχεις φάει κουβά χαλαρά.Αυτό που αξίζει να κάνει κάποιος είναι να μετατρέψει τα ρέητ σε κιλά και να δει αν τρέχουν σε σωστά μέτρα όλα τα άλογα ποιο άλογο κλέβει στα κιλά και είναι άγραφο, αλλά θέλει χρόνο για να το κάνεις και μπορεί να μην σου βγει. Επίσης αξίζει να δεις αν τα ρέητ συμπιπτουν με το παρόν συστημα ισοζυγισμού αν οι διαφορές απόστασης συμπίπτουν με τα ρέητ αν δεν συμπίπτουν τότε το σύστημα τους είναι λάθος που σημαίνει πως στις χάντικαπ κούρσες κάποια άλογα θα τρέχουν με λάθος κιλά.
Ίσως αν έχω χρόνο να φτιάξω ένα εξέλ που να τα βγάζει όλα αυτά.
Πάντως ούτε επίτηδες να έκαναν τέτοια προχειροδουλειά και να αναγκάζουν το παίκτη να κάνει το αυτονόητο. Ελέος δηλαδή όλο για ανάπτυξη μιλάνε και δεν κάνουν τίποτα για το παικτικό κοινό.
pro- Posts : 176
Εάν είναι τόσο προχειροδουλειά.., αναρωτιέμαι τότε γιατί τον διαφημίζουν τόσο πολύ αυτόν που ανέλαβε να βγάλει τα ελληνικά raiting ???
Υ.Γ. Ανέβασε τον πίνακα και το σάϊτ του ΟΠΑΠ. Δεν έχει όμως ο πίνακας τα raiting για τον Τζιαρίνο ! Εγώ έψαξα όλο τον πίνακα δύο φορές και δεν τον βρήκα ! Γιατί άραγε ???
Υ.Γ. Ανέβασε τον πίνακα και το σάϊτ του ΟΠΑΠ. Δεν έχει όμως ο πίνακας τα raiting για τον Τζιαρίνο ! Εγώ έψαξα όλο τον πίνακα δύο φορές και δεν τον βρήκα ! Γιατί άραγε ???
Τελικά, η εξήγηση για τον Τζιαρίνο είναι ότι δεν έχει τρέξει φέτος, για να τον αξιολογήσει.
εχουμε στην τελευταια μια πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση ...
Νομπιλιτυ
ανωτερος κ προφανως παθημενος ..απο μεγαλα ρεπο κ αποχες
στην επανεμφανιση του,στη στημενη κουρσα του Μουνεεμπ, ετρεξε πολυ καλα μεχρι τα μεσα της ευθειας οπου ανεκοψε αποτομα μαλιστα φανηκε σαν να επαθε κατι σοβαρο ..?( μετα σαν να ξαναστρωνει βημα ?) τι συνεβη τρομαξε...τραβηχτηκε(ηταν κ'αυτος στο κολπο) ...κουτσαθηκε..ανακοινωθηκε τιποτα ...πως ξανατρεχει σε 15 μερες
..στα υποψιν
κι αν καποιος ξερει ...απο τι πασχει το αλογο ?
που μετα απο 2 χρονια (και τι χρόνια) ..εγινε καλα ? κ τρεχει απανωτες κουρσες
Νομπιλιτυ
στην επανεμφανιση του,στη στημενη κουρσα του Μουνεεμπ, ετρεξε πολυ καλα μεχρι τα μεσα της ευθειας οπου ανεκοψε αποτομα μαλιστα φανηκε σαν να επαθε κατι σοβαρο ..?( μετα σαν να ξαναστρωνει βημα ?) τι συνεβη τρομαξε...τραβηχτηκε(ηταν κ'αυτος στο κολπο) ...κουτσαθηκε..ανακοινωθηκε τιποτα ...πως ξανατρεχει σε 15 μερες
..στα υποψιν
kmykonos έγραψε:εχουμε στην τελευταια μια πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση ...
Νομπιλιτυ
..στα υποψιν
Ο Danger τον δίνει α΄τύχη !!! Αυτός κουκιά τρώει..κουκιά μαρτυράει !! Δεν κρύβει άλογα, άμα έχει κάτι υπόψη του..Οπότε ;;;;
Iniohos- Posts : 52
στην 6η
το 6 βρισκει πολυ καλο σταρτ ..θα κατσει πισω απο τους γρηγορους , θα επιτεθει κ οπου του βγει
το 6 βρισκει πολυ καλο σταρτ ..θα κατσει πισω απο τους γρηγορους , θα επιτεθει κ οπου του βγει
Προσέξτε τον Απήλινγκ στην 4η. Άμα τον αμολύσουν σήμερα θα κλάψουν μανούλες !!!!!
Χωρις περιοδικο κανεις δεν παιζει τις ξενες εδω που ειμαι...ο κασκαμανιδης,γιατι δεν βγαζει τον φιλιππο?
2η με "ψυλλιασε" ο φωτης για τζωρτζαλε!ειναι πολυ καλο αλογο για τον ομιλο αυτο και σιγουρα κατι θα ακουσε απο τσετσο για να το βλεπει 1η τυχη!
Αν δεν ερθει σημερα τοτε 7,2,5
Αν δεν ερθει σημερα τοτε 7,2,5
Μακράν η καλύτερη φοράδα στο Μαρκόπουλο η...Βάσια !!!!!
Ο τσετσος ειπε για το #4 οτι ρινορραγησε και δεν μπορουσε να του βαλει ο γιατρος το ενδοσκοπιο απο την πολυ αμμο!! Αρα τα πισω αλογα δυσκολα ανεβαινουν σημερα!!
Σελίδα 9 από 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Σελίδα 9 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τετ Σεπ 18, 2024 8:57 pm από Admin
» Bet of the day !
Τρι Σεπ 17, 2024 5:38 pm από Admin
» BET OF THE DAY
Τρι Σεπ 03, 2024 8:58 pm από Admin
» Η ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ