Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3063 θέματα σε 110 θέματα
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις
Σελίδα 35 από 40
Σελίδα 35 από 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
?
αυτος ο Κινγκ οφ σπιν ..ειναι μονοφθαλμος?
αυτος ο Κινγκ οφ σπιν ..ειναι μονοφθαλμος?
kmykonos- Posts : 796
Δεν ήξερα καν πως έγιναν ιπποδρομίες με μισθοφόρους τζόκεϊ και δεν τις είδα κιόλας εύχομαι πάντως κάποια που είχε μηδέν νίκες να έσπασε το εκαρ της. Κατά τα αλλά η κατάσταση μου θύμισε τη γνωστή ρήση του λαού λίγο αλλαγμένη βέβαια, Χρήστος κερνάει Χρήστος πίνει. Εύχομαι ολόψυχα να σώθηκε ο καταχρεωμένος οικονομικά από την διεξαγωγή που επετεύχθη η να σωθεί στο προσεχές μέλλον.
Υ.Γ Δεν γνωρίζω ποσά εκατομμύρια έχει ο Μυτηλιναιος αλλά αν είχε λίγο χιούμορ και εκατομμύρια για ξόδεμα θα έκανε έναν ιππόδρομο ανεπίσημο βεβαίως μέσα στην Αθήνα σε μορφή κλειστού κλαμπ με διαδικτυακο στοίχημα σε μορφή πόκερ με τρεις ιπποδρομίες ανοικτές ούτως ώστε να καθιστούν το στήσιμο μιας η περισσότερων ιπποδρομιών ανάξιο λόγου και πραξης
Υ.Γ Δεν γνωρίζω ποσά εκατομμύρια έχει ο Μυτηλιναιος αλλά αν είχε λίγο χιούμορ και εκατομμύρια για ξόδεμα θα έκανε έναν ιππόδρομο ανεπίσημο βεβαίως μέσα στην Αθήνα σε μορφή κλειστού κλαμπ με διαδικτυακο στοίχημα σε μορφή πόκερ με τρεις ιπποδρομίες ανοικτές ούτως ώστε να καθιστούν το στήσιμο μιας η περισσότερων ιπποδρομιών ανάξιο λόγου και πραξης
pro- Posts : 176
Μ΄αρέσει ρε pro που όλοι μιλάτε (& μιλάνε) για στημένες ιπποδρομίες και κανείς δεν μιλάει ή δεν διαμαρτύρεστε για το στήσιμο που πάει σύννεφο στο ποδόσφαιρο !! Εγχώριο και διεθνή, σε όλες τις κατηγορίες και κυρίως στις επώνυμες ομάδες, όταν είναι αδιάφορες βαθμολογικά και τις δίνουν για μεγάλα φαβορί !!
Εάν θέλεις κοίταξε τα τελευταία αποτελέσματα κάποιων ομάδων στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά και στα ευρωπαϊκά, εκεί που έχουν ξεκαθαρίσει βαθμολογικά τα πράγματα και έλα μετά να συζητήσουμε για αξιοπιστία στο στοίχημα γενικώτερα.
Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου, όταν πάω να παίξω καμία ομάδα στο στοίχημα, που νομίζω ότι λόγω δυναμικότητας είναι το μεγάλο φαβορί! Το κοιτάζω και το ξανακοιτάζω 10 φορές, μήπως είναι βαθμολογικά αδιάφορο το φαβορί και τότε αφήνω τον αγώνα στην πάντα. Δύο στις τρεις φορές δικαιώνομαι !!
Εάν θέλεις κοίταξε τα τελευταία αποτελέσματα κάποιων ομάδων στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά και στα ευρωπαϊκά, εκεί που έχουν ξεκαθαρίσει βαθμολογικά τα πράγματα και έλα μετά να συζητήσουμε για αξιοπιστία στο στοίχημα γενικώτερα.
Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου, όταν πάω να παίξω καμία ομάδα στο στοίχημα, που νομίζω ότι λόγω δυναμικότητας είναι το μεγάλο φαβορί! Το κοιτάζω και το ξανακοιτάζω 10 φορές, μήπως είναι βαθμολογικά αδιάφορο το φαβορί και τότε αφήνω τον αγώνα στην πάντα. Δύο στις τρεις φορές δικαιώνομαι !!
Iniohos- Posts : 52
Το ποδόσφαιρο έχει προκαθορισμένο στοίχημα και όχι αμοιβαίο Εφόσον δικαιώνεσαι δυο στις τρεις φορές με την αποτυχία ενός φαβορί και επειδή μένει ένα σημείο Χ2 διπλή ευκαιρία θα έπρεπε να ήσουν ευτυχισμένος, εγώ στη θέση σου θα ήμουν. Τέλος μου λες για αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες δηλαδή μου μιλάς για 3 αγωνιστικές άντε 4 που και για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχει κερδίσει από τους 38 αγώνες τους 35 τουλάχιστον όλο το χειμώνα.
Pro, εγώ θέλω να τονίσω την αλητεία του στησίματος από τους εμπλεκόμενους παράγοντες και όχι το επικερδές ή όχι του στοιχήματος. Και όταν λέμε ποδοσφαιρικούς παράγοντες καταλαβαίνεις ότι τα μεγέθη αυτών δεν συγκρίνονται με τα ανθρωπάκια του ελληνικού ιπποδρόμου !!
Iniohos- Posts : 52
Απ' ότι φαίνεται την Δευτέρα οι κούρσες θα διεξαχθούν με Έλληνες αναβάτες, αφού ανέστειλαν την απεργία τους!
🦧🦧🦧
🦧🦧🦧
1η
o αφετης εκκινησης για ...χοντρες κλωτσες
o αφετης εκκινησης για ...χοντρες κλωτσες
kmykonos- Posts : 796
Ψαραδακη αν είναι να καβαλατε έτσι , όπως ΕΣΥ την ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ καλύτερα οι ΞΕΝΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ! Γελάει ο κόσμος!!
ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΛΆΞΕΙ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΕΣ ΟΠΑΠ(!)
ΔΕΊΧΝΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΎΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ(!) ΟΙ #€@&_€#@ ΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ...🤫
ΔΕΊΧΝΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΎΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ(!) ΟΙ #€@&_€#@ ΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ...🤫
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΆΣΕΙ Ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΊΜΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΕΝΔΙΆΜΕΣΑ
Λογικά ο Νιού τζενερεϊσον θα είναι πιο έτοιμος σήμερα.Εχω την αίσθηση ότι θέλει προσοχή και ο ατρεγιου, γιατί μπορεί να πάρει τα μπρος! Θα έπαιζα και ρεβαμπ, αλλά ο Δημητσάνης είναι εκτός τόπου και χρόνου (!)
Δεν πιστεύω να είσαστε τόσο λακαμαδες να παίζετε ΑΣΚΟΤ(!) Κούρσες που δεν γίνονται χαντικαπ, ούτε από τον Θεό τον ίδιο .μμμ και με καρακαταξεφτιλισμενες αποδόσεις σε κούρσες 25 και 32 αλόγων!!
Την ίδια απόδοση φορκαστ την βρίσκετε στις ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ με τα μισά άλογα (!)
Την ίδια απόδοση φορκαστ την βρίσκετε στις ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ με τα μισά άλογα (!)
Επιστημονικό τράβηγμα ο ΞΥΝΟΣ πάνω στον ΦΙΛΝΤΣ !! Στα 1000μ. με 4 άλογα .....η κούρσα δεν ήθελε να πάρει τα μπρος και ακολουθούσε τέταρτος (!) Να τον ξαναβάλεις πάνω και την επόμενη φορά Ιωαννίδη
Έσβησα το ποστ γιατί δεν θέλω να προτείνω σύνθετα εφ όσον λέω ,ότι συμφέρει παρολι γκανιαν μόνο(!)
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΤΕΛΕΙΩΣ...!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ...ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΊΤΣΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!?
Εγώ βλέπω ότι η Ελένη αν μη τι άλλο είναι ένα μορφωμένο άτομο! Η μόρφωση είναι κάτι που σπανίζει εκεί μέσα! Μπορεί να μην είναι ο Σωτηρόπουλος, αλλά ένα έξυπνο άτομο μπορεί να βρει τρόπους να επιβιώσει! Στην καντιώ πχ που ήταν " αλογομανα" έλεγαν, ότι δεν επιτρέπεται να χτυπάει το άλογο στο πλαϊ του λαιμού! Στην Αμερική υπάρχουν ινδιάνικες ιπποδρομίες, όπου οι αναβάτες το κάνουν κατά κόρο! Τι να πει και ο Μαγκαφάς δηλ. που η Ελένη του ρίχνει και τρία κεφάλια! Είναι πιο δυνατός ο Μαγκαφάς απ' την Ελένη? Εγώ βλέπω ότι η κοπέλα ρίχνει ένα κεφάλι στους περισσότερους αναβάτες και ότι από πλευράς τεχνικής και δύναμης είναι στα ίδια πλαίσια με αρκετούς!
Όταν το άλογο είναι καλό ο οποιοσδήποτε αναβάτης μπορεί να το κερδίσει!! Εγώ προχθές όταν το είδα στο στίβο είπα σε όλους, ότι άμα το ξεκινήσει με τα πρώτα να ψάξουν το δεύτερο! Είναι καιρός να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ ,που έχουμε οι περισσότεροι με τις κοπέλες και να καταλάβουμε, ότι πρέπει να παίρνουν και εκείνες ευκαιρίες! Άλλωστε στον ιππόδρομο δεν υπάρχουν μόνο άντρες ! Υπάρχουν και πολλές γυναίκες ιδιοκτήτες και πρέπει να αρχίσουν να δίνουν ευκαιρίες στο ίδιο τους το φύλο!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ...ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΊΤΣΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!?
Εγώ βλέπω ότι η Ελένη αν μη τι άλλο είναι ένα μορφωμένο άτομο! Η μόρφωση είναι κάτι που σπανίζει εκεί μέσα! Μπορεί να μην είναι ο Σωτηρόπουλος, αλλά ένα έξυπνο άτομο μπορεί να βρει τρόπους να επιβιώσει! Στην καντιώ πχ που ήταν " αλογομανα" έλεγαν, ότι δεν επιτρέπεται να χτυπάει το άλογο στο πλαϊ του λαιμού! Στην Αμερική υπάρχουν ινδιάνικες ιπποδρομίες, όπου οι αναβάτες το κάνουν κατά κόρο! Τι να πει και ο Μαγκαφάς δηλ. που η Ελένη του ρίχνει και τρία κεφάλια! Είναι πιο δυνατός ο Μαγκαφάς απ' την Ελένη? Εγώ βλέπω ότι η κοπέλα ρίχνει ένα κεφάλι στους περισσότερους αναβάτες και ότι από πλευράς τεχνικής και δύναμης είναι στα ίδια πλαίσια με αρκετούς!
Όταν το άλογο είναι καλό ο οποιοσδήποτε αναβάτης μπορεί να το κερδίσει!! Εγώ προχθές όταν το είδα στο στίβο είπα σε όλους, ότι άμα το ξεκινήσει με τα πρώτα να ψάξουν το δεύτερο! Είναι καιρός να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ ,που έχουμε οι περισσότεροι με τις κοπέλες και να καταλάβουμε, ότι πρέπει να παίρνουν και εκείνες ευκαιρίες! Άλλωστε στον ιππόδρομο δεν υπάρχουν μόνο άντρες ! Υπάρχουν και πολλές γυναίκες ιδιοκτήτες και πρέπει να αρχίσουν να δίνουν ευκαιρίες στο ίδιο τους το φύλο!
O Σωτηρόπουλος ήταν ένας και δεν θα γίνει ποτέ άλλος ξανά κανένας. Ηταν τσάμπιον. Ο Σωτηρόπουλος πήγε Γαλλία το 2006 ή το 2007 και τους πήρε το σκάλπ. Καλός και ο Κεράτσας καλός και ο Μαρίνος καλός και ο Φίλιππας καλός και ο πατέρας του Παπαδόπουλου, καλός και ο Οικονομίδης καλός με τα γρήγορα ο Κούτσοπέτρος καλός και ο Κούλης καλός και ο Δημητσάνης, καλός και ο Μπάμπης καλός και ο Νικολαίδης αλλά Σωτηρόπουλος ήταν μόνο ένας.
Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει ο Θεοδωράκης και δεν διορθώνεται, μια φόρα σου χτυπάει η τύχη τη πόρτα, ήταν που δεν κατέβασε στον Κοντεστ τον Σωτηρόπουλο. Θα μου πεις μα έπινε έκανε, έρανε. Πίπες, Σωτηρόπουλος ήταν μόνο ένας και τον ήθελες μόνο για το μυαλό του και το ένστικτο του, όλα τα άλλα τα έβρισκε και έβρισκε τον τρόπο πάνω στην κούρσα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά είπαμε η τυχη μια φορά σου χτυπάει την πόρτα...
Υ.Γ Οταν το άλογο είναι καλό και ο αναβάτης είναι κακός ή μέτριος μπορεί να τον ψωνίσει και να χάσει και τρως τη φολα και λες πως τα έχασα έτσι και τι έβαλε το τσουβάλι πάνω... Λυπάμαι αυτή είναι η πραγματικότητα και οι γυναίκες το τρώνε το ψώνισμα πιο εύκολα συγκριτικά με τους άνδρες.... Θα έπαιζα πιο εύκολα τα λεφτά μου στους παραπάνω από την Τσουχνικά ή δεν θα έπαιζα στην κούρσα καθόλου και θα τελείωνε η ιστορία. Καις την κούρσα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... αν πας για κέρδος και όχι για να τζογάρεις....
Υ.Γ 1 Μια και λες για γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλογο με απόδοση κάτω από 2,00 στην Αγγλία να το προπονεί γυναίκα και να μην το παίξω. Θα το παίξω και κάθε σεζόν θα βγάζω λεφτά μέχρι να καταλάβει ο μέσος Αγγλος πως βγαίνεις κερδισμένος δηλαδή ποτέ, γιατί είναι προκατειλημμένος
Υ.Γ 2 Μία γάτα κάποτε ένα μεσημέρι μου λέει παίξε Μπενίτο το βράδυ και της απαντώ μα καλά τον Αχιλλέα βρήκε να βάλει, χάθηκε να βάλει κάποιον άλλον (πήγαινε το άλογο στο χέρι του Τσεργά και θα κατέβαινε και με τον Τσεργά αουτσάιντερ το γκανιάν στην καλύτερη τον είχε μέσα μέσα για τέταρτο) μου απάνταει είναι πολύ καλά το άλογο τετρακυλιόμενος της λέω και ο Θεός μαζί μας. Ανοίγουν τα κουτιά και ο Αχιλλέας κοιμάται μέσα στο κουτί, του έχει φύγει ο όμιλος 4 μήκη από τον τελευταίο και ξεκινάει να δίνει, φτάνει στο παράθυρο όλο εξωτερική (μιλάμε για Δελτα τώρα) μπαίνει στο ίσωμα δεύτερος και ξέρω μέσα μου πως δεν θα αντέξει να την βγάλει να κρατήσει την δευτεριά τουλάχιστον είχε 50 γκανιάν στα τελευταία 50 μέτρα τον σκέπασαν και ήρθε τέταρτος με το ζόρι. Με τον Τσεργά δεν θα γινόταν ποτέ... Αυτή είναι η διαφορά του καλού αναβάτη με του άγραφου.... 70 ευρώ το τετραπλό με το τρικαστ να γίνεται από τα 3 φαβορί. Τρια πράγματα είναι το τζοκειλικι, εκκίνηση, θέση και φίνις. Εγω πήγα άκλαφτος από την εκκίνηση... Αν έφευγε καλά δεν θα έχανε, τα άλλα δύο θα τα έκανε ο Μπενιτο μόνος του δεν ήταν ούτε δύσκολο άλογο, ούτε τριετής μικρός κτλ...
Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει ο Θεοδωράκης και δεν διορθώνεται, μια φόρα σου χτυπάει η τύχη τη πόρτα, ήταν που δεν κατέβασε στον Κοντεστ τον Σωτηρόπουλο. Θα μου πεις μα έπινε έκανε, έρανε. Πίπες, Σωτηρόπουλος ήταν μόνο ένας και τον ήθελες μόνο για το μυαλό του και το ένστικτο του, όλα τα άλλα τα έβρισκε και έβρισκε τον τρόπο πάνω στην κούρσα. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά είπαμε η τυχη μια φορά σου χτυπάει την πόρτα...
Υ.Γ Οταν το άλογο είναι καλό και ο αναβάτης είναι κακός ή μέτριος μπορεί να τον ψωνίσει και να χάσει και τρως τη φολα και λες πως τα έχασα έτσι και τι έβαλε το τσουβάλι πάνω... Λυπάμαι αυτή είναι η πραγματικότητα και οι γυναίκες το τρώνε το ψώνισμα πιο εύκολα συγκριτικά με τους άνδρες.... Θα έπαιζα πιο εύκολα τα λεφτά μου στους παραπάνω από την Τσουχνικά ή δεν θα έπαιζα στην κούρσα καθόλου και θα τελείωνε η ιστορία. Καις την κούρσα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... αν πας για κέρδος και όχι για να τζογάρεις....
Υ.Γ 1 Μια και λες για γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άλογο με απόδοση κάτω από 2,00 στην Αγγλία να το προπονεί γυναίκα και να μην το παίξω. Θα το παίξω και κάθε σεζόν θα βγάζω λεφτά μέχρι να καταλάβει ο μέσος Αγγλος πως βγαίνεις κερδισμένος δηλαδή ποτέ, γιατί είναι προκατειλημμένος
Υ.Γ 2 Μία γάτα κάποτε ένα μεσημέρι μου λέει παίξε Μπενίτο το βράδυ και της απαντώ μα καλά τον Αχιλλέα βρήκε να βάλει, χάθηκε να βάλει κάποιον άλλον (πήγαινε το άλογο στο χέρι του Τσεργά και θα κατέβαινε και με τον Τσεργά αουτσάιντερ το γκανιάν στην καλύτερη τον είχε μέσα μέσα για τέταρτο) μου απάνταει είναι πολύ καλά το άλογο τετρακυλιόμενος της λέω και ο Θεός μαζί μας. Ανοίγουν τα κουτιά και ο Αχιλλέας κοιμάται μέσα στο κουτί, του έχει φύγει ο όμιλος 4 μήκη από τον τελευταίο και ξεκινάει να δίνει, φτάνει στο παράθυρο όλο εξωτερική (μιλάμε για Δελτα τώρα) μπαίνει στο ίσωμα δεύτερος και ξέρω μέσα μου πως δεν θα αντέξει να την βγάλει να κρατήσει την δευτεριά τουλάχιστον είχε 50 γκανιάν στα τελευταία 50 μέτρα τον σκέπασαν και ήρθε τέταρτος με το ζόρι. Με τον Τσεργά δεν θα γινόταν ποτέ... Αυτή είναι η διαφορά του καλού αναβάτη με του άγραφου.... 70 ευρώ το τετραπλό με το τρικαστ να γίνεται από τα 3 φαβορί. Τρια πράγματα είναι το τζοκειλικι, εκκίνηση, θέση και φίνις. Εγω πήγα άκλαφτος από την εκκίνηση... Αν έφευγε καλά δεν θα έχανε, τα άλλα δύο θα τα έκανε ο Μπενιτο μόνος του δεν ήταν ούτε δύσκολο άλογο, ούτε τριετής μικρός κτλ...
Την Κομπλατ ομως θα την έδινες στη Ντίνα;
Εξαφανίστηκαν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ του Σταύρου χθές!
Κάποιοι τα παίρνουν "παικτικά"....
Κάποιοι τα παίρνουν "παικτικά"....
Αυτές είναι κουρσαρες(!!) Προχθές με τσουκνικα και ανόρθωση στην εκκίνηση, πήγε στο κεφάλι εύκολα η Μπροουντ Στραϊπτς και σήμερα με Ψαραδακη ακολουθούσε πίσω και από την καρμελιτα(!)🤮🤮
Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Τακαρο , όταν είναι να πάρει τα λεφτά (!!) Ώρα είναι να εξαφανίσει στην 7η τον ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ...🤟
ΠΩ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΒΑΛΑ " ΠΟΙΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΡΑΚΑ(!) ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΟΓΟ....ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!🤮🤮
Σελίδα 35 από 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Σελίδα 35 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τετ Σεπ 18, 2024 8:57 pm από Admin
» Bet of the day !
Τρι Σεπ 17, 2024 5:38 pm από Admin
» BET OF THE DAY
Τρι Σεπ 03, 2024 8:58 pm από Admin
» Η ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ