Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3063 θέματα σε 110 θέματα
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 40
Σελίδα 15 από 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Admin έγραψε:Κάτι άσχημο συμβαίνει με τις αποδόσεις!
Εξαιρετικά χαμηλες για την δυσκολία των αφίξεων!
Ειδικα το άλογο του κερατσα,που ηταν " άγραφο" παντού με 15 γκανιαν είπε μόλις 16 δίδυμο!
Από αυτό έχασα χθες το σκορ 6. Είπε πράγματι λίγα το σκορ, με Γουαχίμπα και Ρέϊνμπ. Λάϊκ μέσα..
LAMOGIO- Posts : 29
Τι έκανε ο ξυνος στην τελευταια?
Απο 3ο άλογο τελευταιο? Το 6,4 μπρος- πίσω το είχα " εθνικό" ποια μπεϊνουνα να πούμε?
Θέλει κάγκελο το άλογο δεν το βλέπουν?
Απο 3ο άλογο τελευταιο? Το 6,4 μπρος- πίσω το είχα " εθνικό" ποια μπεϊνουνα να πούμε?
Σήμερα ΟΛΑ τα σκορ ηταν πανευκολα και δεν τα έπαιξα ,γιατι θεωρησα οτι θα πληρώσουν ψιχουλα!
Πλακωθηκαμε όλοι στα φιρφιρικια και πληρωνανε το μισο απ' οτι δίδυμο επι δίδυμο!
Πλακωθηκαμε όλοι στα φιρφιρικια και πληρωνανε το μισο απ' οτι δίδυμο επι δίδυμο!
THE GUARDIAN:
"ΕΝΑΣ ΤΖΟΚΕΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ"
Οι ενασχολούμενοι με τις ιπποδρομίες ισχυρίζονται οτι τα " αφρωδη" μαστιγια έχουν σχεδιαστει,για να προκαλούν θόρυβο και όχι πόνο!
Ο Ρεπόρτερ μας έκανε το τεστ..!
Ο Greg wood στο lingfield..!
Το μαστίγιο του τζόκεϋ δεν θεωρειται γενικώς ενα θαύμα της μοντερνας τεχνολογίας ισάξιο με το ipod ή το κινητό τηλέφωνο,όμως θα έπρεπε!
" η δουλεια σας είναι να ενημερωνεται τον κοσμο" μας είπε ο Jim Crowley στο lingfield park λίγο πριν με χτυπήσει με ενα..! Το μήνυμα πρεπει να περάσει: το ζήτημα αυτο μεγεθυνθηκε δυσαναλογα..! Τα μαστίγια δεν πονανε τα άλογα!
Η φράση αυτή έχει ακουστεί πολλές φορες στα debate για την χρηση των μαστιγιων τουλαχιστον στην αμφισβήτηση των νέων κανονισμών για την χρηση του της British horseracing authority! Είναι ενα επιχείρημα το οποίο πολλοί άνθρωποι δύσκολα το πιστεύουν! Αφου δεν πονάει ,λένε τοτε γιατί να το χρησιμοποιουμε?
Ομως ο Crowley έχει δίκιο! Με χτύπησε τρεις φορες με το μαστίγιο με γρήγορη κινηση στον καρπό του χεριου την τριτη φορά δυνατά " όσο δυνατά έχω χτυπήσει άλογο" και λόγω του σχεδιασμου αυτου του " ελαφριού" αφρωδους γεμισης μαστιγίου ίσα ίσα,που το αισθάνθηκα..!
Δεν ηταν παντα έτσι.! Μια δεκαετία πριν μια " ευγενική" μαστίγιά απο το βαρύ (παλαιου τυπου ) μαστίγιο με την πέτσινή άκρη ,θα προκαλούσε ενα χτυπημα- σουβλιά..!
Η μοντέρνα εκδοχή του όμως έχει σχεδιαστει,ώστε να προκαλει θόρυβο αντι πόνο! Επισης " ενα άλογο δεν το αισθάνεται,όπως ο άνθρωπος! Εχει σκληρά καπούλια καλυμμενα με τρίχες και είναι αδύνατον να το πονέσει εφ οσον δεν πονάει τον ανθρωπο ! αυτά τα μαστίγια έχουν τεσταριστει ξανά και ξανά,ώστε να μην πονανε τα άλογα"!
" Για κανένα λογο ενας τζόκεϋ δεν θα ήθελε να πονέσει το αλογο. Τα σημερινά μαστίγια είναι φανταστικά και έχουν σχεδιαστει να ξυπνάνε το αλογο με ενα ηχηρό bang. Τα χρησιμοποιουμε για να δημιουργήσουμε αυτον τον θόρυβο κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος και εκεί είναι το πρόβλημα! "
Η ελλειψη πόνου απο τα χτυπήματα του Crowley ηταν τόσο εντυπωσιακή,ώστε θα πρότεινα για την μετάδοση του μηνύματός στους φιλιππους να το δοκιμάσουν επανω τους!
Ακόμα καλυτερα να κατέβουν στην wall street και να χτυπάνε τους περαστικούς!
" ο καρπός του χεριού είναι ενα απο τα πιο ευαίσθητα μερη του ανθρώπινου σωματος... Δεν θα ήθελες πχ να βαρεσεις ενα ταττου εκει,αλλά μια μαστίγια ίσα,που την αισθάνεσαι" είπε ο Crowley! Τα μαστίγια γίνονται καλυτερα και καλυτερα προϊόντος του χρονου ! Ολα τεσταρονται και παίρνουν σειριακους αριθμους επανω! Για να είμαι ειλικρινής το μοναδικό πρόβλημα ,που έχω με αυτά τα μαστίγια είναι ,οτι σε μια μέρα που φυσάει τα παιρνει εύκολα ο αέρας,γιατί είναι πολύ ελαφριά!!!!
"ΕΝΑΣ ΤΖΟΚΕΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ"
Οι ενασχολούμενοι με τις ιπποδρομίες ισχυρίζονται οτι τα " αφρωδη" μαστιγια έχουν σχεδιαστει,για να προκαλούν θόρυβο και όχι πόνο!
Ο Ρεπόρτερ μας έκανε το τεστ..!
Ο Greg wood στο lingfield..!
Το μαστίγιο του τζόκεϋ δεν θεωρειται γενικώς ενα θαύμα της μοντερνας τεχνολογίας ισάξιο με το ipod ή το κινητό τηλέφωνο,όμως θα έπρεπε!
" η δουλεια σας είναι να ενημερωνεται τον κοσμο" μας είπε ο Jim Crowley στο lingfield park λίγο πριν με χτυπήσει με ενα..! Το μήνυμα πρεπει να περάσει: το ζήτημα αυτο μεγεθυνθηκε δυσαναλογα..! Τα μαστίγια δεν πονανε τα άλογα!
Η φράση αυτή έχει ακουστεί πολλές φορες στα debate για την χρηση των μαστιγιων τουλαχιστον στην αμφισβήτηση των νέων κανονισμών για την χρηση του της British horseracing authority! Είναι ενα επιχείρημα το οποίο πολλοί άνθρωποι δύσκολα το πιστεύουν! Αφου δεν πονάει ,λένε τοτε γιατί να το χρησιμοποιουμε?
Ομως ο Crowley έχει δίκιο! Με χτύπησε τρεις φορες με το μαστίγιο με γρήγορη κινηση στον καρπό του χεριου την τριτη φορά δυνατά " όσο δυνατά έχω χτυπήσει άλογο" και λόγω του σχεδιασμου αυτου του " ελαφριού" αφρωδους γεμισης μαστιγίου ίσα ίσα,που το αισθάνθηκα..!
Δεν ηταν παντα έτσι.! Μια δεκαετία πριν μια " ευγενική" μαστίγιά απο το βαρύ (παλαιου τυπου ) μαστίγιο με την πέτσινή άκρη ,θα προκαλούσε ενα χτυπημα- σουβλιά..!
Η μοντέρνα εκδοχή του όμως έχει σχεδιαστει,ώστε να προκαλει θόρυβο αντι πόνο! Επισης " ενα άλογο δεν το αισθάνεται,όπως ο άνθρωπος! Εχει σκληρά καπούλια καλυμμενα με τρίχες και είναι αδύνατον να το πονέσει εφ οσον δεν πονάει τον ανθρωπο ! αυτά τα μαστίγια έχουν τεσταριστει ξανά και ξανά,ώστε να μην πονανε τα άλογα"!
" Για κανένα λογο ενας τζόκεϋ δεν θα ήθελε να πονέσει το αλογο. Τα σημερινά μαστίγια είναι φανταστικά και έχουν σχεδιαστει να ξυπνάνε το αλογο με ενα ηχηρό bang. Τα χρησιμοποιουμε για να δημιουργήσουμε αυτον τον θόρυβο κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος και εκεί είναι το πρόβλημα! "
Η ελλειψη πόνου απο τα χτυπήματα του Crowley ηταν τόσο εντυπωσιακή,ώστε θα πρότεινα για την μετάδοση του μηνύματός στους φιλιππους να το δοκιμάσουν επανω τους!
Ακόμα καλυτερα να κατέβουν στην wall street και να χτυπάνε τους περαστικούς!
" ο καρπός του χεριού είναι ενα απο τα πιο ευαίσθητα μερη του ανθρώπινου σωματος... Δεν θα ήθελες πχ να βαρεσεις ενα ταττου εκει,αλλά μια μαστίγια ίσα,που την αισθάνεσαι" είπε ο Crowley! Τα μαστίγια γίνονται καλυτερα και καλυτερα προϊόντος του χρονου ! Ολα τεσταρονται και παίρνουν σειριακους αριθμους επανω! Για να είμαι ειλικρινής το μοναδικό πρόβλημα ,που έχω με αυτά τα μαστίγια είναι ,οτι σε μια μέρα που φυσάει τα παιρνει εύκολα ο αέρας,γιατί είναι πολύ ελαφριά!!!!
Admin έγραψε:Τι έκανε ο ξυνος στην τελευταια?
μετα ..ξαναρθε .. για να μ'αφησει καγκελο ..μιας κ επαιζα τον μαζοκοπ για τριτο
το αλλο που 'παιξα ηταν ο κοβερ τσαρτζ που ο ψαραδ αρμενιζε στην εκκινηση
kmykonos- Posts : 796
Εγω θέλω να δω αν θα ρίξουνε 10 αγωνιστικες στον δρόσο!!
Με βροχή την ωρα της κούρσας έπρεπε να κερδίσει το #8 μια ωρα μπροστά!!!! Του μαμησε την μάνα στο κρύψιμο όλη την κούρσα!! Μέχρι που πρεπει να του πάρει τα άλογα η " σαμπάνια"!! Αλλά βρίσκει και τα κανει ο χαρης, αφού έχει κανει "κολέγιά" με τον αρχηγό!!!
Με βροχή την ωρα της κούρσας έπρεπε να κερδίσει το #8 μια ωρα μπροστά!!!! Του μαμησε την μάνα στο κρύψιμο όλη την κούρσα!! Μέχρι που πρεπει να του πάρει τα άλογα η " σαμπάνια"!! Αλλά βρίσκει και τα κανει ο χαρης, αφού έχει κανει "κολέγιά" με τον αρχηγό!!!
Οχι οτι ο μερσινιας πηγαινε πίσω,αλλα του δρόσου έβγαλε ματια!! Ασπρωχτο όλη την ευθεία!
Αυτό που μου την έσπασε πολύ είναι που δεν βρήκα το 1ο σκορ-4(!) χθες στην 2η κουρσα διάβασα το γκανιαν και έγραφε μέσα οτι το #7 αλογο(3- ετες) είχε 10 νίκες!! Είχα γράψει στο χαρτάκι 2-7 και τελικά έβαλα σημερα 2,6(!!) τι μεσολάβησε?σήμερα εψαξα το άλογο στο at the races και διαπιστωσα,οτι το ΓΚΑΝΙΑΝ έγραφε παραμύθια!! Ουτε πλασε δεν είχε!!! Εκατσα να δω τις κούρσες του και πρόσεξα οτι θέλει μετρα,γιατί καθότανε πολυ πίσω!! Αν ητανε 1200 θα το εβαζα!
Το είπε και ο θεολόγου στην συνέντευξη!τα άλογα μπορεί να σε τρελανουν!
Αν διαβάζει ο danger να κοιτάξουνε να βάλουνε επανω στην νοστροβια αναβάτη εκτός " κυκλωμάτων"!
Μια χαρά είναι ο Ροδόλφος ή ο χαλιασος!
Με τους " γνωστούς" δεν θα κερδίσει ποτε!
Μια χαρά είναι ο Ροδόλφος ή ο χαλιασος!
Με τους " γνωστούς" δεν θα κερδίσει ποτε!
Admin έγραψε:Αυτό που μου την έσπασε πολύ είναι που δεν βρήκα το 1ο σκορ-4(!) χθες στην 2η κουρσα διάβασα το γκανιαν και έγραφε μέσα οτι το #7 αλογο(3- ετες) είχε 10 νίκες!! Είχα γράψει στο χαρτάκι 2-7 και τελικά έβαλα σημερα 2,6(!!) τι μεσολάβησε?σήμερα εψαξα το άλογο στο at the races και διαπιστωσα,οτι το ΓΚΑΝΙΑΝ έγραφε παραμύθια!! Ουτε πλασε δεν είχε!!! Εκατσα να δω τις κούρσες του και πρόσεξα οτι θέλει μετρα,γιατί καθότανε πολυ πίσω!! Αν ητανε 1200 θα το εβαζα!
ααα ιθυνων ...
δεν γραφει παραμυθια ...
(την πατησα κι'εγω τις προαλλες)
αναφερεται στους γεννητορες ,στην περιπτωση στη μανα Aubrietia
...απο μπ. Μρεθ και ομπριετια που σε πληθώρα εμφανίσεων σε μικρές αποκλειστικά αποστάσεις έχει να επιδείξει 10 συνολικά νίκες!!
Εσύ τι καταλαβαινεις?? Οτι αναφέρεται στην μάνα?
Η οποία ......έπρεπε να γράφει....να καταλάβουμε
Εσύ τι καταλαβαινεις?? Οτι αναφέρεται στην μάνα?
Η οποία ......έπρεπε να γράφει....να καταλάβουμε
Αυτό με τον τακαρο,που εξαφανίζει συνέχεια όλα τα 1,5 ΓΚΑΝΙΑΝ και δεν του κανουν ουτε παρατήρηση με ....ξεπερνάει!!!
Ουτε κουβέντα στο δελτίο για αντζις γκερλ!!! Το 90% των παικτών αυτό είχε βαση!Admin έγραψε:Αυτό με τον τακαρο,που εξαφανίζει συνέχεια όλα τα 1,5 ΓΚΑΝΙΑΝ και δεν του κανουν ουτε παρατήρηση με ....ξεπερνάει!!!
Η κουκούλα " έφταιγε" όχι ο μιχαλακης που δεν έσπρωχνε και το έβαλε στο κάγκελο μακράν!
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ,οπως τα λεει ο danger στην εκπομπη! Υπαρχουν διαφορετικες "αναγνωσεις" της κουρσας! Η νοστροβια εχασε στα ισα και δεν φταινε οι ελλανοδικες! Πρωτον δεν της πηγε καθολου το #6 που ειναι ταχυτερο και θα το δειτε στο μελλον! Γι αυτο τον λογο δεν εβαλα νοστροβια στο σκορ! Δευτερο την εχει πιασει πριν την στροφη το #2 που ειναι στεγερ και εχει πιεστει απο νωρις! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι της " πηγε" το στεγερ και την περασε!!! Απο το καργαρισμα δηλ. Αυτη που ειχε το " "καθισμα" ηταν η νοστροββια,ενω επρεπε να συμβει το αντιθετο! Να κατσει η τζοκερινα! Ψαχνει δικαιολογιες εκει,που δεν υπαρχουν! Αν ηθελε ο βαγγελακης θα εχανε και απο το #6(!) θα το δειτε την επομενη πιο Ειναι ταχυτερο!
Στην κουρσα της αντζις γκερλ για αλλη μια φορα αναδεικνυεται το τεραστιο προβλημα με τον αφετη!! Αρχιζω να πιστευω,οτι ειναι " μεσα" στις εξυπηρετησεις!
Ποια ειναι η δουλεια του?? Να κοιταει τα πουλια,που περνανε?? Να κοιταει το πατωμα?? Η δουλεια του ειναι να ειναι στο σωστο σημειο,ωστε να ελεγχει τα αλογα και τους βοηθους! Η αντζις λογω της κουκουλας ειχε τα ποδια " στηλωμενα" την ωρα ,που ανοιξαν οι πορτες! Γι αυτο δεν ρεπριζαρισε! Ο βοηθος θα επρεπε πρωτα να βγαλει την κουκουλα και μετα ο αφετης να πατησει το κουδουνι!! Δεν καταλαβαινετε οτι η ευθυνη ειναι του αφετη και οχι του βοηθου?? Δεν γνωριζει ο αφετης εξ αρχης,οτι η αντζις φοραει κουκουλα? Δεν πρεπει να εχει τον νου του σ' αυτην?τι παραμυθια μου τσαμπουνατε?? Πως παταει το κουδουνι ή δινει το σημα να πατησουν το κουδουνι?? Δεν βλεπει οτι η κουκουλα δεν εχει βγει?? Γιατι να πιστεψω οτι δεν εβλεπε και να μην πιστεψω,οτι αυτη ηταν η " σκηνοθεσια";;;;;
οεοοοο??? Και αφου ειδε γιατι δεν εδωσε ανακληση??
Ποια ειναι η δουλεια του?? Να κοιταει τα πουλια,που περνανε?? Να κοιταει το πατωμα?? Η δουλεια του ειναι να ειναι στο σωστο σημειο,ωστε να ελεγχει τα αλογα και τους βοηθους! Η αντζις λογω της κουκουλας ειχε τα ποδια " στηλωμενα" την ωρα ,που ανοιξαν οι πορτες! Γι αυτο δεν ρεπριζαρισε! Ο βοηθος θα επρεπε πρωτα να βγαλει την κουκουλα και μετα ο αφετης να πατησει το κουδουνι!! Δεν καταλαβαινετε οτι η ευθυνη ειναι του αφετη και οχι του βοηθου?? Δεν γνωριζει ο αφετης εξ αρχης,οτι η αντζις φοραει κουκουλα? Δεν πρεπει να εχει τον νου του σ' αυτην?τι παραμυθια μου τσαμπουνατε?? Πως παταει το κουδουνι ή δινει το σημα να πατησουν το κουδουνι?? Δεν βλεπει οτι η κουκουλα δεν εχει βγει?? Γιατι να πιστεψω οτι δεν εβλεπε και να μην πιστεψω,οτι αυτη ηταν η " σκηνοθεσια";;;;;
οεοοοο??? Και αφου ειδε γιατι δεν εδωσε ανακληση??
Και σε καθε περιπτωση εχει ευθυνη και ο ξυνος,που ηταν πολυ " χλιαρος" ολη την κουρσα! Αν ειχε τιμια καβαλα η αντζις ,θα προλαβαινε ανετα την 3η ή την 4η θεση!
Ποιο ειναι το συμπερασμα μου? Οτι συνολικα υπηρξε σκηνοθεσια...αυτο!
Ποιο ειναι το συμπερασμα μου? Οτι συνολικα υπηρξε σκηνοθεσια...αυτο!
κατι γραφει το τελ γκανιαν για τη περιπτωση του Νεισαν ...καποιοι κανουν παιχνιδια με το rating
ρολο πολλες φορες σε μια κουρσα παιζει η διαδρομη και ο αναβατης τι εντολες εχει και η φορμα στο αλογο και τα περιδικα ποσο μεσα θα πεσουν στην κουρσα με προγνωστικα
γιωργος γιαγιακος- Posts : 12
kmykonos έγραψε:κατι γραφει το τελ γκανιαν για τη περιπτωση του Νεισαν ...καποιοι κανουν παιχνιδια με το rating
Ποιοι κάποιοι; Δεν υπάρχουν παιχνίδια! Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Αν ήθελε ο ΟΠΑΠ να τα κόψει μαχαίρι όλα αυτά πρώτα θα έστελνε τις εγγραφές στο χάντικαπερ να τις εγκρίνει και μετά θα έβγαζαν το πρόγραμμα, αλλά αυτό το σύστημα πονάει γιατί μετά τέρμα τα παιχνίδια με το χάντικαπ. Θα μου πούνε βέβαια κάποιοι και σωστά γιατί ρε φίλε στην Αγγλία οι εγγραφές εγκρίνονται από τους χάντικαπερς και θα του απαντήσω γιατί εσύ ρε μεγάλε στη στάνη σου έχεις 10 χιλιάδες άλογα 200 προπονητές και 400 αναβάτες όπου σε μία κούρσα χάντικαπ τρία τουλάχιστον άλογα πάνε για κούρσα ή μήπως έχεις 200 15 προπονητές και 8 αναβάτες; Beat that και έλα να μου πεις το επόμενο επίχειρημα που έχεις για να σου απαντήσω και σε εκείνο!
Υ.Γ Εγώ σας λέω εγγύηση πως ο Appleby σε χάντικαπ κούρσες στα τυφλά να τον παίζεις στο τέλος κάθε χρόνου θα έχεις 4.6% στα στοιχήματα σου στο γκανιάν βρείτε μου εσείς έναν προπονητή μετά από 5 χρόνια όχι τώρα που να σε βγάζει θετικό στο γκανιάν σε ένα χρόνο και αν μου βρείτε εγώ θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα! Kαι για του λόγου το αληθές...
pro- Posts : 176
Γεια σου Γιώργο καλώς ήρθες...
Μπες στο profile σου και βάλε ενα δικο σου αβατάρ δεν ειναι καθόλου δυσκολο
Μπες στο profile σου και βάλε ενα δικο σου αβατάρ δεν ειναι καθόλου δυσκολο
ρωτησα το μαντειο της Δηλου
"ο αναβατης 'κλειδι' αυριο ειναι ο Ψαραδακης"
"ο αναβατης 'κλειδι' αυριο ειναι ο Ψαραδακης"
Σελίδα 15 από 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Σελίδα 15 από 40