Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3063 θέματα σε 110 θέματα
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 40
Σελίδα 16 από 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
η ενατη την προηγουμενη εβδομαδα τι σχολια ειχε το γκανιαν για πης τελεκραμ και φενισας χουκ
γιωργος γιαγιακος- Posts : 12
ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤΟΜ ΝΤΟΥΓΚΑΝ ΑΛΜΠ ισωσ νικησουν το 6 ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ
2 1 ΑΠΛΗΚΤΟΝ 3 ΜΙΝΩΑΣ 4 ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ
3 2 ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ 4 ΕΥΡΙΔΙΚΗ 5 ΣΠΑΡΤΗ 8 εκπληξη ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ
4 1 νασμι 2 μπομπιο 3 σπιν τοπ μου αρεσει και το 5 ταραγκον προσοχη σε 4 και 8
5 ιπποδρομια για εμενα πολυ ανοιχτη και θα παιξει ρολο ο ρυθμος
6 αν φυγει απο το 1 ΑΠΗΛΙΝΓΚ 2 ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ 3 ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ θα προσεχα 5 ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ και τις δυο φοραδες 8
ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ και 9 ΣΑΦΦΑΧ
ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ και 9 ΣΑΦΦΑΧ
7 μεγαλη κουρσα αν αποφυγει λαθη 1 ατρεγιου κερδιζει 4 ραν του δε χιλς το 2 και το 3 αν καποιος ατυχησει
8 ιπποδρομια 3 ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ 1 ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ 2 ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ 7 ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ 5 ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ
9 2 αστεριων 3 ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ ΧΟΡ 8 ΕΝΣΑΪΝ 1 ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ
Να ξεκίνησω γράφοντας,οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ξεκινάνε οι κούρσες στις μια!! Οι φιλιπποι ξυπνάνε οι περισσοτεροι στις 12μμ! Δεν είμαστε οι " Εκκλησιάζουσες"!
1η κούρσα: η λοβινα είναι περιπτωση νοστροβια! Παντα θα κατεβαίνει φαβορί! Οποτε θα φαγωθεί απο την σουιτ ποεμ,που είναι και ταχύτερη! Το γκανιαν κρύβει παλι το άλογο του αρχηγού!
2-6-1 για μπροστά...εδώ!
2-6-1 για μπροστά...εδώ!
4η κούρσα:
Ολοί θα παίξουν ασιαν ΣΚΑΙ!!
Το άλογο ηταν των μετρων!
Σήμερα είναι άλλα των μετρων!
Η μογγυ θα πάρει τα μπρος! Μάχη μεταξύ 1-4
Ολοί θα παίξουν ασιαν ΣΚΑΙ!!
Το άλογο ηταν των μετρων!
Σήμερα είναι άλλα των μετρων!
Η μογγυ θα πάρει τα μπρος! Μάχη μεταξύ 1-4
5η κούρσα: ευνοείται πολύ η δε ντρημ!
Θα ψιλοφαγωθουν στο κεφάλι ντατσμανς-χαμλιν- σοτζουρνα
Θα ψιλοφαγωθουν στο κεφάλι ντατσμανς-χαμλιν- σοτζουρνα
8η κούρσα:
Η δυσκολότερη της ημερας! Η ρεινμποου μου έδειξε πτωση φόρμας! Θα χασει απο άγγελο!
Γουορμ γουορντς και μαννερς πληζ μεγάλη προσοχή!
Η δυσκολότερη της ημερας! Η ρεινμποου μου έδειξε πτωση φόρμας! Θα χασει απο άγγελο!
Γουορμ γουορντς και μαννερς πληζ μεγάλη προσοχή!
Έχω την εντύπωση πως δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι το rating. Όταν ένα άλογο είναι δύο ετών και έχει ρέητ 74 δεν είναι δυνατόν να είναι άγραφό. Είναι επιλογή βέβαια και σεβαστή η κάθε επιλογή, αλλά διετές άλογο με 74 ρέητ και ούτε 3η τύχη ή 4η ρε παιδί μου; Κανονικά αυτό το άλογο ήταν το γκανιάν της ημέρας!
Στην Αγγλία αυτό το άλογο έτρεξε τη 3η του κούρσα και πήρε ρέητ σε 2η κλάση. Αυτή τη στιγμή ο νικητής της συγκεκριμένης κούρσας για την ΒΗΑ έχει 113. Και μιλάμε για αλογάκια 2 ετών. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος δεν το έπαιξε. Επειδή είχε τον Αττίκο; Δεν ξέρω.....
Στην Αγγλία αυτό το άλογο έτρεξε τη 3η του κούρσα και πήρε ρέητ σε 2η κλάση. Αυτή τη στιγμή ο νικητής της συγκεκριμένης κούρσας για την ΒΗΑ έχει 113. Και μιλάμε για αλογάκια 2 ετών. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος δεν το έπαιξε. Επειδή είχε τον Αττίκο; Δεν ξέρω.....
pro- Posts : 176
Σωστός..!
Μάλλον τον αττικό φοβήθηκαν..εγω το είχα βάλει στο σκορ,αλλά το 'χασα απο λοβινα στο Τσακ!
Μάλλον τον αττικό φοβήθηκαν..εγω το είχα βάλει στο σκορ,αλλά το 'χασα απο λοβινα στο Τσακ!
Στην τελευταια κούρσα ειχαμε " σκηνοθεσία"! Κανένα γρήγορο δεν εσπρωχνε με συνέπεια να κερδισει Κάντερ η ρεϊνμποου!? Αλλάξανε ανάβαση τα μισά άλογα!!
Θα κονταροχτυπηθουν τον Δεκεμβριο χανδρη- κουτσομυτης- Μελισσανίδης για την πρωτιά στα " χρωματα" ,οποτε πρεπει να τους παιζουμε!! Ισοπαλία προβλεπω...!
Θα κονταροχτυπηθουν τον Δεκεμβριο χανδρη- κουτσομυτης- Μελισσανίδης για την πρωτιά στα " χρωματα" ,οποτε πρεπει να τους παιζουμε!! Ισοπαλία προβλεπω...!
Τον Βαγγέλη τον βάζουν να καβαλάει με 10 κιλα μολύβια στην σελα και ο κόσμος τον βρίζει,γιατί δεν " στρίβει"!
pro έγραψε:Έχω την εντύπωση πως δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι το rating. Όταν ένα άλογο είναι δύο ετών και έχει ρέητ 74 δεν είναι δυνατόν να είναι άγραφό. Είναι επιλογή βέβαια και σεβαστή η κάθε επιλογή, αλλά διετές άλογο με 74 ρέητ και ούτε 3η τύχη ή 4η ρε παιδί μου; Κανονικά αυτό το άλογο ήταν το γκανιάν της ημέρας!
η μονη εξηγηση ειναι οτι η πλειονοτητα δεν ΄ξερει' να διαβαζει ή δεν διαβαζει καθολου ..τα/το βιβλιο
kmykonos- Posts : 796
Βασικά ήταν η τιμωρία μου γιατί την προηγούμενη ημέρα των ιπποδρομιών έλεγα στο πατέρα μου τι ασχολείσαι αφού τα ξέρουν όλα εκεί μέσα και δεν πληρώνουν ποια οι κούρσες. Να ρισκάρω 100-150 μήπως πάρω του λέω 100 ευρω; Τι ήταν να το πω ορίστε τα αποτελέσματα! Tη Κυριακή ούτε καν είδα τις κούρσες έβλεπα μπάλα, και μου λέει ο πατέρας μου τζακποτ στο σκορ-6. Και του λέω πως έγινε αυτό ποιο τους πέταξε; Και είδα τα αποτελέσματα και διάβασα τα αποτελέσματα και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω....
Τώρα αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ!
Τώρα αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ!
Nα τώρα δίνουν συγχαρητήρια μεταξύ τους ο Θεοδωράκης με τον Αδωνι για τον Αττίκο ενώ έχουμε να κάνουμε με.... κερδισμένο άλογο από την Αγγλία. Ρε μαλάκες κοιμάστε όρθιοι και είστε και προπονητές κιόλας! Πωπω το φυσάω και δεν κρυώνει τι ήταν αυτή η νήλα που έπαθα Χριστουγεννιάτικα μια φορά δεν είδα το γαμημένο πρόγραμμα και έγινε κέντα!
Σελίδα 16 από 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Σελίδα 16 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τετ Σεπ 18, 2024 8:57 pm από Admin
» Bet of the day !
Τρι Σεπ 17, 2024 5:38 pm από Admin
» BET OF THE DAY
Τρι Σεπ 03, 2024 8:58 pm από Admin