Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3063 θέματα σε 110 θέματα
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις
Σελίδα 29 από 40
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
O Γιαννάκης είναι αναβάτης που το έχει ξανακάνει το 2008 Ποιο άλογο Γουέι έτρεχε στο ντέρμπι του 2008 με αυτό το άλογο το είχε κάνει σε μία κούρσα που γινόταν 15 μέρες πριν την ημέρα του ντέρμπι.
Αυτά γιατί ακόμα δεν μας έχει ακουμπήσει το αλτσχάιμερ και τα θυμόμαστε ακόμα. Οποιος νομίζει ότι δεν θυμάμαι καλά ας ανεβάσει το βίντεο του αλόγου πριν την κούρσα του ντέρμπι να δούμε αν το χτύπαγε μετά το φίνις να δούμε και αν το είχε σαπίσει στην ευθεία.
Αυτά γιατί ακόμα δεν μας έχει ακουμπήσει το αλτσχάιμερ και τα θυμόμαστε ακόμα. Οποιος νομίζει ότι δεν θυμάμαι καλά ας ανεβάσει το βίντεο του αλόγου πριν την κούρσα του ντέρμπι να δούμε αν το χτύπαγε μετά το φίνις να δούμε και αν το είχε σαπίσει στην ευθεία.
pro- Posts : 176
Τρέχει ο Ρεβαμπ μεθαύριο αλλά δεν τον βλέπω να κερδίζει έχει άλλο άλογο εκει μέσα να κάνει περίπατο και να μπει στις γκρουπ στη συνέχεια. Ζητάει πολλά ο Αλιμπινίσης από το άλογο και όσο θα συνεχιζει με αυτή τη στρατηγική θα τρώει τα μούτρα του.
pro έγραψε:Τρέχει ο Ρεβαμπ μεθαύριο αλλά δεν τον βλέπω να κερδίζει έχει άλλο άλογο εκει μέσα να κάνει περίπατο και να μπει στις γκρουπ στη συνέχεια. Ζητάει πολλά ο Αλιμπινίσης από το άλογο και όσο θα συνεχιζει με αυτή τη στρατηγική θα τρώει τα μούτρα του.
Που πας ρε Καραμήτρο εκεί μέσα με τα χερια κατω την πηρε ο Αραμις. Τώρα που θα πάρει χαμηλο ρέητ να δούμε τι θα κανει στη 3η κλάση αν και εκεί θα τον χτυπήσουν τα άλογα που θα πηγαινουν για τη δεύτερη κλάση, δηλαδή μηδεν εις το πηλικόν. Σας το είπα μηνες τωρα δεν κάνει ο Ρεβαμπ για εξωτερικό....
Έμαθα ότι λύθηκε η συνεργασία του Γιαννάκη με τον κερατσα(!!!) Το έχει ανακοινώσει στο face ο Γεωργίου(!!) Μπορεί κάποιος να βρει την ανακοίνωση,γιατί δεν έχω Facebook..?? Είναι στο face της Χανδρή λογικά ( γουεϊ)
Nα στείλω το βίντεο της ιπποδρομίας σε 4 σάιτ στο εξωτερικο, για να εξαναγκαστούν να του πάρουν την άδεια και να μην ξανακαβαλησει ποτέ;
Μαρκε την είχανε την πρώτη...! Ο Αλβανός έφυγε φλαϊν σταρτ και αντί να συνεχίσει εκεί έπιασε και του πήρε την θέση ο Ντάρκο !
Στην 2η μεγάλη προσοχή στο #7 (!!) Αυτός θα πάρει τα μπρος...! Σβου ο Αλβανός και προσοχή σε ένα τεράστιο αουτσαϊνυερ που καβαλάει ο ψαραδακης
Στην 2η μεγάλη προσοχή στο #7 (!!) Αυτός θα πάρει τα μπρος...! Σβου ο Αλβανός και προσοχή σε ένα τεράστιο αουτσαϊνυερ που καβαλάει ο ψαραδακης
με τον ηχο τι γινετεται ?
ή μονο εγω εχω προβλημα
ή μονο εγω εχω προβλημα
kmykonos- Posts : 796
kmykonos έγραψε:με τον ηχο τι γινετεται ?
ή μονο εγω εχω προβλημα
Ο ντατσοπουλος παράτησε το βαν να δει το #7 να τρέχει και χάλασε ο ήχος...
O Φώτης δουλεύει τον Τσέτσο για τον τζακποτ, έχω λιώσει στο γέλιο....
ΑΠΟΦΑΣΗ " ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚ....ΑΠΟ....ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΣ ( Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ)!!!!!!!!
Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ....ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΟ ....ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΗΝ Ο ΟΡΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ....ΔΕΥΤΕΡΟΣ...!!
Ο ΑΝΔΡΕΟΥ....ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΙΣΧΥΟΥΝΕ....ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ....ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ....ΑΝΑΛΟΓΑ....ΣΕ ΠΙΟ " ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ...ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.....
Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ....ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΟ ....ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΗΝ Ο ΟΡΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ....ΔΕΥΤΕΡΟΣ...!!
Ο ΑΝΔΡΕΟΥ....ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΙΣΧΥΟΥΝΕ....ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ....ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ....ΑΝΑΛΟΓΑ....ΣΕ ΠΙΟ " ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ...ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.....
Με Όρντερ οφ Μέρριτ (γκανιάν 25,16) στην 5η και νικητή τον Μανούσο ( 1ο φαβορί στο γκανιάν... άκουσον-άκουσον!!) στην 8η, ήρθε το σκορ 6 και έδωσε μόνο 1.800 € !!!!
Είναι φανερό ότι τα παίζουν στο..μιλητό πλέον οι ίδιοι.. και απλά εμείς οι υπόλοιποι τους αυξάνουμε το μερίδιο !!
Εάν έχετε κάποια άλλη λογική εξήγηση..ευπρόσδεκτη...
Είναι φανερό ότι τα παίζουν στο..μιλητό πλέον οι ίδιοι.. και απλά εμείς οι υπόλοιποι τους αυξάνουμε το μερίδιο !!
Εάν έχετε κάποια άλλη λογική εξήγηση..ευπρόσδεκτη...
Iniohos- Posts : 52
Οι μυημένοι τον έπαιξαν..! Μάλιστα πήρε και "αβάντα" ο Λευτέρης από τα άλογα του Κρητικού...!
Μου είπαν εκ των υστέρων ,ότι είχε πετάξει και στις δοκιμές,αλλά το κράτησαν κρυφό..!
Επίσης οι πεταλαδες τον έβγαλαν " αφορετο" ενώ φόρεσε..
Μου είπαν εκ των υστέρων ,ότι είχε πετάξει και στις δοκιμές,αλλά το κράτησαν κρυφό..!
Επίσης οι πεταλαδες τον έβγαλαν " αφορετο" ενώ φόρεσε..
θυμαμαι στο Δελτα την εποχη με τα 'σηματα' των αναβατων ...το τι σοτο επεφτε δεν περιγραφεται..
ολο αυτο με τις κολλεγιες ,τις σχεσεις ,τους μυημενους μ'αφηνει αδιαφορο.Οχι οτι δεν ισχυει αλλα εχω ξαναγραψει , εχει πολυ μικρο ειδικο βαρος σαν κριτηριο.
Εν προκειμενω : ειχαμε 2 γρηγορες Ορντερ οφ μεριτ κ Σαμπινα που ερχοντουσαν απο κουρσα με τα μπρος με ισχυρους αρσενικους ..1100 μετρα ηταν ..διαλεξα κ ατυχως πηγα με την Σαμπινα ..δεν εμπιστευτηκα τον τσαμπικο .Καποιοι ειχαν αλλη γνωμη .
Μην πυροβολαμε συνεχεια τον πιανιστα
ολο αυτο με τις κολλεγιες ,τις σχεσεις ,τους μυημενους μ'αφηνει αδιαφορο.Οχι οτι δεν ισχυει αλλα εχω ξαναγραψει , εχει πολυ μικρο ειδικο βαρος σαν κριτηριο.
Εν προκειμενω : ειχαμε 2 γρηγορες Ορντερ οφ μεριτ κ Σαμπινα που ερχοντουσαν απο κουρσα με τα μπρος με ισχυρους αρσενικους ..1100 μετρα ηταν ..διαλεξα κ ατυχως πηγα με την Σαμπινα ..δεν εμπιστευτηκα τον τσαμπικο .Καποιοι ειχαν αλλη γνωμη .
Μην πυροβολαμε συνεχεια τον πιανιστα
Για μένα - βάσει τεχνικών δεδομένων και μόνον- η κούρσα ήταν δίδυμο 2-7 (ΜΙΣΣΙΟΝ ΟΡΑΝΤΖ- ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ). Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡ με τα πρώτα ίσως και στο κεφάλι, αλλά και με ισχυρό φίνις, πάντα συγκριτικά με τους άλλους) και ο ΜΙΣΣΙΟΝ ΟΡΑΤΖ με ισχυρότατο φίνις. ήταν και στο ζενίθ της φόρμας του, βάσει τελευταίων συμμετοχών.
Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ ρινορράγησε. Που να το ήξερες εκ των προτέρων;; O άλλος ήρθε δεύτερος. Σε ό,τι αφορά τον ΟΡΝΤΕΡ ΟΦ ΜΕΡΡΙΤ, πρέπει να έχει δίκιο ο Admin. Πρέπει να είχε "πετάξει" πράγματι στις δοκιμές και μας το είχαν κρύψει..Δεν εξηγείται διαφορετικά η κούρσα που έκανε (κεφάλι και τέρμα), με τέτοια πίεση από την αρχή από την ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ και να μην ανακόψει καθόλου μέχρι το τέλος !!!
Αλλά και ο Μανούσος..να κλείσει 1ο φαβορί στο γκανιάν στην 8η (!!!) και τελικά να πάρει την κούρσα και το σκορ 6 μόνο 1.800 € !!!!!
Φίλε Μύκονε..., ο πιανίστας, από ό,τι φαίνεται, έχει βγάλει τον τελευταίο καιρό (τουλάχιστον) τον πο@τσο του και τον τρίβει στο σβέρκο μας !!!! Και συ λέγε ό,τι θέλεις...
Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ ρινορράγησε. Που να το ήξερες εκ των προτέρων;; O άλλος ήρθε δεύτερος. Σε ό,τι αφορά τον ΟΡΝΤΕΡ ΟΦ ΜΕΡΡΙΤ, πρέπει να έχει δίκιο ο Admin. Πρέπει να είχε "πετάξει" πράγματι στις δοκιμές και μας το είχαν κρύψει..Δεν εξηγείται διαφορετικά η κούρσα που έκανε (κεφάλι και τέρμα), με τέτοια πίεση από την αρχή από την ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ και να μην ανακόψει καθόλου μέχρι το τέλος !!!
Αλλά και ο Μανούσος..να κλείσει 1ο φαβορί στο γκανιάν στην 8η (!!!) και τελικά να πάρει την κούρσα και το σκορ 6 μόνο 1.800 € !!!!!
Φίλε Μύκονε..., ο πιανίστας, από ό,τι φαίνεται, έχει βγάλει τον τελευταίο καιρό (τουλάχιστον) τον πο@τσο του και τον τρίβει στο σβέρκο μας !!!! Και συ λέγε ό,τι θέλεις...
ο Ντισκαβερντ ειναι γνωστος προβληματικος με Ευα
το αλλο ,τη τελευταια φορα ψιλοδυστροπησε ...γιατι να το "εμπιστευτω"
τωρα μολις ειδα οτι το 5 ειναι εκτομιας
το αλλο ,τη τελευταια φορα ψιλοδυστροπησε ...γιατι να το "εμπιστευτω"
τωρα μολις ειδα οτι το 5 ειναι εκτομιας
Εσύ είδες αυτά.. Το ότι ο Όρντερ οφ Μέρριτ και η Μις Σαμπίνα, όποτε έτρεξαν στις τελευταίες 6 συμμετοχές τους, κατέληξαν στα..χωράφια.., δεν το είδες ;;;;
Είδατε τι ωραία οικογένεια είμαστε...,
Πουθενά το Μαράκι στην επόμενη Γιούρο νο Μορ...!!
Στο ντέρμπι την πρώτη τύχη την έχει το άλογο ,που σας έχω γράψει δύο φορές ,αλλά το φυλαξανε για σήμερα..!!
ΓΜΤ.. λέγεται...!!
Πουθενά το Μαράκι στην επόμενη Γιούρο νο Μορ...!!
Στο ντέρμπι την πρώτη τύχη την έχει το άλογο ,που σας έχω γράψει δύο φορές ,αλλά το φυλαξανε για σήμερα..!!
ΓΜΤ.. λέγεται...!!
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Σελίδα 29 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
Τετ Σεπ 18, 2024 8:57 pm από Admin
» Bet of the day !
Τρι Σεπ 17, 2024 5:38 pm από Admin
» BET OF THE DAY
Τρι Σεπ 03, 2024 8:58 pm από Admin