ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ
Ενημερώστε το username, email, password

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ
Ενημερώστε το username, email, password
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Πρόσφατα Θέματα
» Bet of the day !
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΣαβ Νοε 16, 2024 5:33 pm από Admin

» ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΤετ Σεπ 18, 2024 8:57 pm από Admin

» BET OF THE DAY
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΤρι Σεπ 03, 2024 8:58 pm από Admin

» Η ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΤετ Μάης 22, 2024 7:40 pm από Admin

» Kentucky derby 2024
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΔευ Μάης 06, 2024 11:04 am από Admin

» ΕΚΠΟΜΠΕΣ DANGER "ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ"
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΔευ Φεβ 19, 2024 6:04 pm από Admin

» ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΤρι Ιαν 16, 2024 12:30 pm από Admin

» Ντέρμπι στο ΔΕΛΤΑ ( από ΜΑΡΚΟ ΚΑΖΑΚΟ)
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΔευ Οκτ 23, 2023 3:12 pm από Admin

» ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 EmptyΤετ Ιουλ 12, 2023 9:56 pm από Admin

Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

Πιο ενεργοί συγγραφείς
Admin
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Vote_lcapΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Voting_barΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Vote_rcap 
I see you
ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Vote_lcapΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Voting_barΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Vote_rcap 
limassol
pro
petala.gr
kmykonos

Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 59, στις Παρ Σεπ 27, 2024 5:25 pm
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 28
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η pannnikas

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 3071 θέματα σε 110 θέματα

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

+8
pro
Admin
Sir Ganian
kmykonos
limassol
LAMOGIO
petala.gr
Iniohos
12 απαντήσεις

Σελίδα 30 από 40 Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΜΕ  ΤΟ  ΜΑΤΙ  ΤΟΥ  ΠΑΙΚΤΗ - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση από Admin Δευ Οκτ 12, 2020 7:20 pm

Admin έγραψε:Είδατε τι ωραία οικογένεια είμαστε..., Laughing
Πουθενά το Μαράκι στην επόμενη Γιούρο νο Μορ...!!
Στο ντέρμπι την πρώτη τύχη την έχει το άλογο ,που σας έχω γράψει δύο φορές ,αλλά το φυλαξανε για σήμερα..!!
ΓΜΤ.. λέγεται...!!

ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ....?!!!! What a Face What a Face
Admin
Admin

https://deltatrucklovers.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από pro Πεμ Οκτ 22, 2020 11:36 am

Αντε να σας βάλω το μικρόβιο γιατί πολύ ήσυχους σας βλέπω. Ξεκινάτε να γράφετε τις μπόμπες της Δευτέρας.
pro
pro

Δημοσίευση από pro Πεμ Οκτ 22, 2020 11:36 am

Αντε να ξεκινήσω με μία μπόμπα γιατί ο Φώτακας δεν το γράφει. Escape the rain
pro
pro

Δημοσίευση από Admin Παρ Οκτ 23, 2020 7:41 pm

Τι να γράψεις..?? Δεν υπάρχει " δεξαμενή" πλέον..!!
Ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να τις κλείσει τις ιπποδρομίες...! Ήδη στα σεμινάρια που γίνονται στο Μαρκόπουλο στους πράκτορες μιλάνε ανοικτά για το ότι ο ιππόδρομος δεν έχει μέλλον..!
Admin
Admin

Δημοσίευση από Admin Παρ Οκτ 23, 2020 7:49 pm

Δεν είναι ιππόδρομος αυτός! Τρέχουν 4,5 άλογα και ψάχνουμε να βρούμε την γωνία στο ταληρο...! 5 προπονητές παίρνουν τα έπαθλα μεταξύ τους..!
Ακόμα και ' γω βαρέθηκα....!! Βρίσκεις την κούρσα και δεν νιώθεις καμμία ικανοποίηση...!!
Η " Καβλα" χάθηκε οριστικά... pig Neutral Neutral
Admin
Admin

Δημοσίευση από Vamos Σαβ Οκτ 24, 2020 1:32 am

Καλησπέρα σε όλους!
Μήπως ξέρει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε το rating που έδωσε στα άλογα στην τελευταία συγκέντρωση;
Θέλω να δω για αυτήν την Μέιφεγκ, γιατί μου φάνηκε πολύ τραίνο η φοράδα!
Vamos
Vamos

Δημοσίευση από Vamos Σαβ Οκτ 24, 2020 1:36 am

Ούτε στο επίσημο πρόγραμμα της έχει δώσει ρέιτιγκ, ούτε ο Σερ γκανιαν ή ο Τσέτσος που συνήθως τα βάζουν δεν τα έχουν αυτή τη βδομάδα.
Vamos
Vamos

Δημοσίευση από pro Σαβ Οκτ 24, 2020 1:24 pm

Admin έγραψε:Τι να γράψεις..?? Δεν υπάρχει " δεξαμενή" πλέον..!!
Ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να τις κλείσει τις ιπποδρομίες...! Ήδη στα σεμινάρια που γίνονται στο Μαρκόπουλο στους πράκτορες μιλάνε ανοικτά για το ότι ο ιππόδρομος δεν έχει μέλλον..!

Ε θα πει κανα κατοστάρικο χιλιάρικα το σκορ-6 οπότε ένα 100ρικάκι το πετάμε για το καλό, από τα τελευταία είναι δεν θα μας ξαναδωθεί ευκαιρία να παιξουμε ιππόδρομο.
pro
pro

Δημοσίευση από pro Σαβ Οκτ 24, 2020 2:46 pm

Vamos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!
Μήπως ξέρει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε το rating που έδωσε στα άλογα στην τελευταία συγκέντρωση;
Θέλω να δω για αυτήν την Μέιφεγκ, γιατί μου φάνηκε πολύ τραίνο η φοράδα!

Δεν μπορούν να της δώσουν και ό,τι και να της έδιναν θα ήταν πλασματικό. Χονδρικά για να το έχεις σαν τρόπο υπολογισμού, θα παίρνεις ένα σταθερό σε επίδοση άλογο που έχει ήδη τρέξει με άλλα άλογα στα ιδια μέτρα +/- 100 και τα οποία άλλα άλογα έχουν ήδη rating. Στη περίπτωση μας το άλογο που μπορεί να μας βοηθήσει για να αποφύγουμε την πλασματικότητα του, είναι η Φρύνη. Η Φρύνη θα υποθέσουμε πως δεν έχει rating ( αν και της έδωσαν 45) και θα δούμε αν έχει ξανατρέξει σε κούρσα με περίπου ίδια μέτρα και με ποια άλογα. Η Φρύνη λοιπόν είχε τρέξει και είχε έρθει δεύτερη στην Ανίλ. Οπότε παίρνουμε την Ανίλ και την συγκρίνουμε με άλλα άλογα που είχανε rating στην κούρσα που κέρδισε και προσπαθούμε να βρούμε ποιο είχε σταθερό rating δηλαδή απέδωσε σταθερά. H Aντιόπη μας κάνει για άλογο-οδηγό. Πάμε και κοιτάμε στα αποτελέσματα πόσα μήκη ήρθε πίσω η Αντιόπη που έτρεξε με 42 rating και που στην προηγούμενη κούρσα σε -100 μετρα είχε τρέξει καλά και είχε πάρει πάλι 42. Σταθερή επίδοση, σταθερό rating άρα είναι ιδανικό αυτό το άλογο για να γίνει οδηγός μας. Πάμε να δούμε τα μήκη που ήρθε η Αντιόπη πίσω από την Ανίλ. Ηρθε χονδρικά 4 μήκη. Αρα πρέπει να της δώσουμε περίπου 46.

Η Φρύνη στην Ανίλ είχε έρθει 2 1/4 μήκη πίσω, άρα για η Φρύνη το 48 είναι καλό νουμεράκι και είναι και σταθερό άλογο. Πάμε να δούμε τώρα τα δεδομένα της κούρσας της Μέιφενγκ.
Εχουμε για εμάς, τα δικά μας δεδομένα ως κολόνα το 48 της Φρύνης, το 31 της Πόζιτιβ Λάιτ και το 38 της Σήκρετ Ντάιαρυ.

Λοιπόν παίρνουμε την κούρσα και βλέπουμε η Μέιφενγκ στη Φρύνη έριξε 8 μήκη περίπου (άρα 48 που είχε η Φρύνη βάση του υπολογισμού μας και άλλα 8 που είναι τα μήκη 56) στην Σηκρετ Ντάιαρυ έριξε 16 μήκη άρα 38 που είχε η Σήκρετ Ντάιαρυ και 16 που είναι η διαφορά των μηκών πήγαμε 54. Οπότε με ένα 55 στη Μέιφενγκ είμαστε καλυμμένοι!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωπικά πιστεύω πως όταν δώσουν ρέητ στη Μέιφενγκ θα δώσουνε πάνω από 60 γιατί είναι ταγάρια και φυσικά διαφωνώ νομίζω πως το 56 είναι καλό γιατί είναι βρωμια να υπερκαλύπτεις την πρόοδο ενός αλόγου επειδή έτσι γουστάρεις.

.

pro
pro

Δημοσίευση από Vamos Σαβ Οκτ 24, 2020 9:37 pm

Φίλε pro, πολύ κατατοπιστικό το παράδειγμά σου, απλά επειδή δεν έχω χρόνο, προτιμώ αυτά που μας δίνουν, στο περίπου έστω. Να σου πω την αλήθεια, και γω εκεί περίπου την έβαζα, 55αρα, γιατί θεωρώ ότι είναι μια κλάση πάνω απ' αυτές που τρέχει τη Δευτέρα. Ο τρόπος που έτρεξε για πρώτη συμμετοχή, με εντυπωσιασε, και θεωρώ ότι είναι και για παραπάνω μέτρα, αν δεις το τέλος της. Δεν ξέρω τι δίνουν τα βιβλία, αλλά νομίζω στον όμιλο που τρέχει, δύσκολα θα χάσει. Θα δούμε. Την περασμένη εβδομάδα πάντως, έκανα μεγάλη νίκη με τον Λιάκουρα, που τον έβλεπα για θάνατο. Όσοι με άκουσαν στο πρακτορείο που ήμουν, έκαναν καλό μεροκάματο. Η πλάκα είναι ότι έπαιξα και με βάση τον Ώστιν Τέξας, και από κει πληρώθηκαν καλά, και μάντεψε, δεν είχα παίξει σκορ ο μαλακας. Μεγάλο λάθος, ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου!
Vamos
Vamos

Δημοσίευση από pro Σαβ Οκτ 24, 2020 11:48 pm

Vamos έγραψε:Φίλε pro, πολύ κατατοπιστικό το παράδειγμά σου, απλά επειδή δεν έχω χρόνο, προτιμώ αυτά που μας δίνουν, στο περίπου έστω. Να σου πω την αλήθεια, και γω εκεί περίπου την έβαζα, 55αρα, γιατί θεωρώ ότι είναι μια κλάση πάνω απ' αυτές που τρέχει τη Δευτέρα. Ο τρόπος που έτρεξε για πρώτη συμμετοχή, με εντυπωσιασε, και θεωρώ ότι είναι και για παραπάνω μέτρα, αν δεις το τέλος της. Δεν ξέρω τι δίνουν τα βιβλία, αλλά νομίζω στον όμιλο που τρέχει, δύσκολα θα χάσει. Θα δούμε. Την περασμένη εβδομάδα πάντως, έκανα μεγάλη νίκη με τον Λιάκουρα, που τον έβλεπα για θάνατο. Όσοι με άκουσαν στο πρακτορείο που ήμουν, έκαναν καλό μεροκάματο. Η πλάκα είναι ότι έπαιξα και με βάση τον Ώστιν Τέξας, και από κει πληρώθηκαν καλά, και μάντεψε, δεν είχα παίξει σκορ ο μαλακας. Μεγάλο λάθος, ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου!

Κρίμα θα είχες πάρει το σκορ-6. Και εγώ συμφωνώ με αυτά που γράφεις για την Μέιφενγκ.
pro
pro

Δημοσίευση από kmykonos Δευ Οκτ 26, 2020 3:46 pm

..ουτε πενηνταρακι κ πιθανο νεο τζακποτ Very Happy

εκτος κι'αν παιξω αλά αφρικη ..φορκαστακια
kmykonos
kmykonos

Δημοσίευση από rnbmao13 Τρι Οκτ 27, 2020 12:28 am

Τελικα ο ρεβαμπ δεν κανει για το εξωτερικο σιγα κλαση 2 κερδησε μωρε ας γυρησει στην ελλαδα να τρεχει στα 0-50 το κατσικι.
rnbmao13
rnbmao13

Δημοσίευση από pro Τρι Οκτ 27, 2020 10:44 am

rnbmao13 έγραψε:Τελικα ο ρεβαμπ δεν κανει για το εξωτερικο σιγα κλαση 2 κερδησε μωρε ας γυρησει στην ελλαδα να τρεχει στα 0-50 το κατσικι.

Κέρδισε 2η κλάση ο Ρεβαμπ; Είσαι σίγουρος; Και για πες μας ποσα κονομησε με τη νικη του;
pro
pro

Δημοσίευση από rnbmao13 Τρι Οκτ 27, 2020 2:01 pm

pro έγραψε:
rnbmao13 έγραψε:Τελικα ο ρεβαμπ δεν κανει για το εξωτερικο σιγα κλαση 2 κερδησε μωρε ας γυρησει στην ελλαδα να τρεχει στα 0-50 το κατσικι.

Κέρδισε 2η κλάση ο Ρεβαμπ; Είσαι σίγουρος; Και για πες μας ποσα κονομησε με τη νικη του;
ναι κερδησε κλαση 2 με χρηματα κλασης 3.το κατεχεις βλεπω το αθλημα καλα.απ πτι βλεπω κερδησε 7300 γιατι ειτανε με ειδικους ορους απ οτι διαβαζω.
rnbmao13
rnbmao13

Δημοσίευση από pro Τρι Οκτ 27, 2020 3:23 pm

Οτι και να μου λες η France gallop την εχει βαφτισμένη 3η κλάση, ακομα και στο ποσο 6600 λέει πως κέρδισε, τωρα αν εσυ θες να την βαφτίσεις και γκρουπ 1 βάφτισε την ποσώς με ενδιαφέρει
pro
pro

Δημοσίευση από rnbmao13 Τρι Οκτ 27, 2020 4:03 pm

pro έγραψε:Οτι και να μου λες η France gallop την εχει βαφτισμένη 3η κλάση, ακομα και στο ποσο 6600 λέει πως κέρδισε, τωρα αν εσυ θες να την βαφτίσεις και γκρουπ 1 βάφτισε την ποσώς με ενδιαφέρει
εισαι ασχετος μυρωδιας παρτο χαμπαρι που θες να δεις και france gallop
rnbmao13
rnbmao13

Δημοσίευση από pro Τρι Οκτ 27, 2020 5:12 pm

rnbmao13 έγραψε:
pro έγραψε:Οτι και να μου λες  η France gallop την εχει βαφτισμένη 3η κλάση,    ακομα και στο ποσο 6600 λέει πως κέρδισε, τωρα αν εσυ θες να την βαφτίσεις και γκρουπ 1 βάφτισε την ποσώς με ενδιαφέρει
εισαι ασχετος μυρωδιας παρτο χαμπαρι που θες να δεις και france gallop

Οτι πεις δεν θα σου χαλάσω το αφήγημα ουτως ή αλλως δεν εχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα....Στα @@ μου εμένα αν ο Ρεβάμπ κερδίσει και γκρουπ-1. Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μου!
pro
pro

Δημοσίευση από Admin Τετ Οκτ 28, 2020 6:54 pm

Δεν υπάρχει καμμία "είδηση" ,που να μην είναι άσχημη ...με πρωτη- πρώτη,ότι ο ΟΠΑΠ είναι ακατάλληλος και το έχει αποδείξει 100 φορές..!
Από την στιγμή μάλιστα, που δεν υπάρχει " διάδοχη" κατάσταση στον ορίζοντα ....το "μέλλον" είναι προδιαγεγραμμένο...!!
Ήδη οι πληροφορίες μου λένε, ότι το κτήριο του Μαρκόπουλου κλείνει οριστικά ως προς το σκέλος των στοιχηματιζοντων, εφ όσον ο μισθός των απασχολουμένων στα ταμεία δεν καλυπτεται από τους προσερχόμενους...!
ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ....!
ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ....ΟΠΟΤΕ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ...! confused pale confused
Admin
Admin

Δημοσίευση από Admin Δευ Νοε 02, 2020 7:00 pm

7η). ...αμ γουοκινγκ - προσοχή: σισαϊντ..!
8η)
Admin
Admin

Δημοσίευση από Admin Δευ Νοε 02, 2020 7:23 pm

8η) νεϊτσγουορ--- προσοχή: σοσουντιο
Admin
Admin

Δημοσίευση από kmykonos Τρι Νοε 03, 2020 7:13 pm

οκ
nice call
7 εδωσε το συνθετο
τα ευσημα παντως στον outsider (1ο σκορ 4)
πληρες μου 'βγαινε με 36 ευρω ..τα τσιγκουνευτηκα
με ορους θα το'χανα
εκτος αν επαιζα στανταρ την Γκρειτ μπιλιβ (το σκεφτηκα) που ηταν με διαφορα το 'πονηρο' της ημερας
kmykonos
kmykonos

Δημοσίευση από Admin Τρι Νοε 10, 2020 11:47 pm

Άκρα του τάφου σιωπή (!!)
Βλέπετε κανένα δημοσιογράφο να ασχολείται...??
Ο danger φωνάζει λιγάκι,αλλά κι αυτός σε λάθος κατεύθυνση...! ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΈΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΆΚΡΥΑ ΣΤΈΛΛΑ...!! Neutral
Φωνάζω και ΓΡΑΦΩ εδώ και μια δεκαετία ...τι θα έπρεπε να έχουν κάνει και φτάσαμε στο παρά πέντε και δεν έχουν κάνει τίποτα (!!)εγώ έβγαινα και έλεγα ότι πάνε κατ' ευθείαν στο γκρεμό και αυτοί κάνανε φιέστες και " δηλώσεις" ,ότι όλα βαίνουν καλώς...!!
Χωρίς ΟΡΓΩΜΑ και ΣΠΟΡΆ ,πως θέλετε να δρεψετε τους ΚΑΡΠΟΥΣ...?? Αφήσατε το χωράφι να χερσωσει και τώρα κλαίτε...?? Και ποιος θα σας ακούσει ο Μητσοτάκης ,η Ντόρα και οι κομματικοί φίλοι και συγγενείς με τις ...30 ΜΚΟ...??
Ζούμε σε μια χώρα,όπου τα πάντα είναι διαλυμμένα..!! Το Σύνταγμα είναι κουρελοχαρτο..!
Το πολιτικό προσωπικό ζει μέσα στην χλιδα και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την κοινωνία..!η δικαιοσύνη είναι ένα ωραίο παραμύθι...! Όποιος υπάρχει ακόμα δικαστής δίκαιος τον τρώει το μαύρο σκοτάδι...! Βλέπουν ακούνε και δεν μιλάνε..! 30 σκανδαλαρες την τελευταία 20-ετια και δεν έχει πάει κανένας μέσα!! Όποιος έχει τα φράγκα και την πολιτική κάλυψη πάντα βρίσκει ένα " παράθυρο" και η υπόθεση του τραβάει σε μάκρος μέχρι να παράγραφεί...! Μέσα σε αυτό το κλίμα πως θα γλυτώσει ο ιππόδρομος...?? Υπάρχει κάποιος να μπει μπροστά...? υπάρχει τρόπος να αλλάξει συμπεριφορά ο ΟΠΑΠ...??
Ο ΟΠΑΠ τόσο καιρό έκανε μόνο ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ...!!ενώ  ο ιππόδρομος χρειάζεται ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ...!!
ΒΛΈΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΜΜΊΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ...?? Εδώ ούτε το λογισμικό του δεν έχει αλλάξει ακόμα,με τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια ,που προκαλεί απέχθεια στους πράκτορες...και ζημιώνει τον τζίρο τουλάχιστον 40%(!!) Ο ιππόδρομος είναι στο ΤΑΙΠΕΔ και το τελευταίο είναι υποθηκευμένο στην εξυπηρέτηση του μνημονίου..! Την χρήση του κτηρίου ...έχει μόνο ο ΟΠΑΠ..!ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ από κάποιον ( ξέρω τι γίνεται, αλλά δεν γράφω) ο ΟΠΑΠ θα έχει μόνο το κυλικείο και το ζυγιστηριο....με "πιάνετε"..? No
Admin
Admin

Δημοσίευση από Admin Σαβ Νοε 14, 2020 11:56 pm

Οι τελευταίες πληροφορίες για τις νέες εταιρείες,που θα καταθέσουν πρόταση για αδειοδότηση μιλάνε για μια σουηδική,μια ρωσική και ( το καλό νέο) την ΟΤΕ- ΙΝΤΡΑΛΟΤ(!!)
Ο θείος Κόκκαλης είχε πάντοτε την έξωθεν καλή μαρτυρία των παικτών και ειδικά ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, θα είναι μια λύση μέσα στην ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ,που επικρατεί στο διαδίκτυο (!!)
Admin
Admin

Δημοσίευση από Admin Τρι Νοε 24, 2020 5:07 pm

Μην κοιτάτε πού δεν γράφω τίποτα.Δεν υπάρχει τίποτα να γράψω, ειδικά όταν δεν υπάρχει και συμμετοχή! Εδώ δεν γράφουν τίποτα αυτοί πού πληρώνονται! Μπείτε στα ιπποδρομιακα σαϊτ(!) Άκρα του τάφου σιωπή!!
Αυτό που είναι απαράδεκτο όμως είναι η παραπληροφόρηση ή για να το θέσω πιο σωστά η έλλειψη σωστής πληροφόρησης!
ΑΝ ΚΛΕΊΣΕΙ Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΌΜΠΥ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ ΕΣΕΊΣ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΑΣ(!) ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ( ;; )
Admin
Admin

Σελίδα 30 από 40 Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης